Reparatie en onderhoud

Uw auto is een kostbaar bezit en regelmatig onderhoud is uw garantie voor een betrouwbaar vervoermiddel. Wij houden graag onze klanten tevreden op weg.

Fast Fit Autoservice biedt u meer dan 50 jaar ervaring in reparatie en onderhoud van uw automobiel, sterk in ieder merk van elk continent, met nog verdergaande specialisatie in auto’s van VAG (Volkswagen Audi Groep) en Mercedes-Benz.

Wij beschikken over uitstekende apparatuur zoals een volautomatische airco-vullers, Multi diagnose apparaten, etc.

Mercedes Benz:

Of het nu om een nieuwe of oudere Benz gaat, met Mercedes Benz  “Stardiagnose” beschikken wij over het enige juiste diagnosemiddel voor uw Mercedes.
In combinatie met jarenlange ervaring in Mercedes wordt het opsporen van storingen én deze verhelpen mede hierdoor doeltreffend gedaan.
Bij groot onderhoud aan uw Mercedes, is een algehele diagnose met Star bij de prijs inbegrepen!

U zult versteld staan van onze aantrekkelijke tarieven.

 

Audi, Volkswagen, Seat etc.:

Voor alle auto’s van de VAG groep is er ook veel kennis en speciaal gereedschap in huis om uw auto te onderhouden en/of te repareren. Net zo goed als bij de dealer, met een zeer concurrerende prijs!

 

Japans, Frans of Koreaans?
Met zoveel jaren ervaring op zak, is het werken aan ieder willekeurig merk voor ons geen grote uitdaging meer. Van ieder merk beschikken we over de fabrieksspecificaties en onderdelengegevens zodat we ook voor alle overige merken snel en efficiënt werken.

 

 

Spot repair (kleine reparaties en spuitwerk)

Een ongeluk zit in een klein hoekje, voor onze klanten bieden wij spotrepair aan. Dankzij een samenwerkingsovereenkomst met een specialist kunnen wij u deze service bieden, wij doen de eventule demontage én montage van de onderdelen. De specialist doet het plaat en spuitwerk in de juiste kleur.
Zo houdt u uw auto zijn waarde en blijft in optisch goede staat.

 

Laswerkzaamheden
Uw auto is van de fabriek uit al op vele punten gelast. Wanneer uw auto wat ouder wordt is het niet ondenkbaar dat er eens wat licht laswerk nodig is aan bijvoorbeeld een uitlaat of dorpel.  Soms is repareren ten opzichte van vernieuwen gewoon aantrekkelijker voor de klant. Team Fastfit autoservice denkt en werkt graag mee aan een voor u betaalbare oplossing.

 

Olie

Wij zijn kwaliteitsdealer van Valvoline en gebruiken alleen hoogwaardige olieën om uw motor optimaal te beschermen. Ingeval van specifieke problemen maken wij gebruik van Bardahl producten.

 

 

Speciaal gereedschap

Een moderne garage kan niet zonder speciaal gereedschap. Goed gereedschap is het halve werk: of het nu gaat om het testen van de verstuivers van uw dieselmotor of het vernieuwen van de distributieriem op Fastfit kunt u bouwen.