Wie zijn wij

Wat is er veel gebeurd in de laatste jaren…..
Daar zijn we best een beetje trots op. In 2008 werd het toenmalige Fast Fit Autoservice, een zeer eenvoudige werkplaats waar betrekkelijk simpel werk werd uitgevoerd, overgenomen door Hasan Polat. Hasan heeft jarenlange ervaring opgedaan als monteur bij Opel en later Mercedes-Benz en Mazda als eerste monteur, kennisspecialist en specialist elektronica.
In de “oude doos” vonden wij nog een leuke foto van hoe Fast Fit Autoservice er toen uitzag:

 

oude garage

 

Afgelopen jaren heeft Fast Fit Autoservice een andere koers gevolgd. Een universeel garagebedrijf met diepgaande kennis en specialisatie van Mercedes-Benz, VAG en andere gerenommeerde automerken. Kennis is bij ons een belangrijke peiler, derhalve hebben wij ervoor gekozen om een erkend leerbedrijf te worden en in de toekomst van het autovak te investeren.
Alleen de locatie is gebleven, verder is alles gemoderniseerd. Een nieuw kantoor waarin de receptie is gevestigd, een grotere werkplaats met moderne bruggen, up-to-date gereedschappen en diagnoseapparatuur én, nog belangrijker, veel kennis van de automobielsector heeft zijn intrede gedaan. Alleen het telefoonnummer is hetzelfde gebleven, wij heten u van harte welkom. Fast Fit Autoservice staat voor u klaar!